Over Broekhuizen Design

Geef uw toekomst vorm

Wilt u uw kapsalon of beautycentrum een unieke uitstraling geven? Broekhuizen Design geeft met een prachtige collectie Italiaans topdesign in wastafels, kaptafels, spiegels, overige kappersproducten en zelfs massagetafels een unieke uitstraling aan kapsalons en beauty- en wellness centra.

In onze nieuwe showroom vind u de grootste collectie dames knipstoelen, Barberchairs en wasunits inclusief massage.

Wij bieden Italiaanse designproducten van de merken Maletti, Beauty Star, UKI en NILO tegen concurrerende prijzen.

Van verkoop tot installatie, onderhoud en reparaties

Ons team van ervaren monteurs staat voor u klaar om de nieuwe producten bij u af te leveren en ter plekke te monteren en/of te installeren. Zij zijn ook degenen die de nodige reparaties kunnen verrichten.

Nieuwsgierig? Breng een geheel vrijblijvend een bezoek aan onze nieuwe showroom in Geldermalsen. U doet er enorm veel inspiratie op.


Wim Broekhuizen
Kappers en kapsalons: puur design
Mijn hart ligt bij de kappersbranche. Als Broekhuizen Design bezitten wij de know-how en wisselen daarover graag met u als kapper of eigenaar van een kapsalon van gedachten. Welke ontwikkelingen zijn de moeite waard? Waar liggen uw kansen? Wat kan dat betekenen voor uw salon? Tijdens een vrijblijvend gesprek bespreken wij dit alles graag met u.
Wim Broekhuizen

Geef uw toekomst vorm

Wilt u uw kapsalon een unieke uitstraling geven? Broekhuizen Design verzorgt een geheel eigen design voor uw zaak. Wij bieden Italiaanse designproducten van de merken Maletti, Beauty Star en UKI tegen concurrerende prijzen. Nieuwsgierig? Breng een bezoek aan onze showroom in Geldermalsen.
Volg ons: Twitter | Facebook
Copyright © 2013 Broekhuizen Design.