Assortiment

Italiaans topdesign in uw kapsalon

Kwaliteit gaat bij Broekhuizen Design voor alles

Het assortiment van Broekhuizen Design bestaat uit Italiaans design van topkwaliteit voor iedere kapsalon. Met het alleenrecht in Nederland en de titel Best European Dealer presenteren wij met trots de producten van Maletti, Beauty Star en UKI.

Van standaard en maatwerk interieur tot werkmaterialen die u nodig hebt om uw beroep op een creatieve en professionele manier uit te oefenen, wij helpen u er graag mee.

Ons totale leveringsprogramma bestaat uit een eindeloos aantal producten. Het voert te ver om deze allemaal afzonderlijk op onze site te tonen. Voor al onze merken verwijzen wij naar prachtige internationale sites. Daar vindt u de collecties overzichtelijk gepresenteerd. Alles wat u hier aantreft, vindt u exclusief terug in het programma van Broekhuizen Design.

Bent u op zoek naar aanvulling op een eerder aangeschafte collectie, dan kan het natuurlijk zijn dat deze niet op de site staat vermeld. In dat geval vragen wij u om contact met ons op te nemen zodat wij de mogelijkheden voor u uitzoeken.

Onze merken

Al onze Maletti producten vindt u op www.malettigroup.com


Al onze Beauty Star producten vindt u op www.beautystar.it


Al onze UKI producten vindt u op www.ukiinternational.com/

Geef uw toekomst vorm

Wilt u uw kapsalon een unieke uitstraling geven? Broekhuizen Design verzorgt een geheel eigen design voor uw zaak. Wij bieden Italiaanse designproducten van de merken Maletti, Beauty Star en UKI tegen concurrerende prijzen. Nieuwsgierig? Breng een bezoek aan onze showroom in Geldermalsen.
Volg ons: Twitter | Facebook
Copyright © 2013 Broekhuizen Design.