Bij ons kunt u terecht voor de losse verkoop van alle producten van de merken Maletti, Beauty Star, UKI en NILO. Maar daarnaast draaien wij onze hand ook niet om voor het turn-key opleveren van nieuwe kapsalons. Of het nu gaat om een kleine kapsalon of een groot wellness-center.

Voorkom vervelende verrassingen

Als de schets is uitgewerkt en akkoord is, maken we een precieze planning en begroting. Door onze ervaring weten we exact waar we rekening mee moeten houden. Zo voorkomt u vervelende verrassingen tijdens de verbouwing.

Ontwerp, producten en verbouwing

Voor wat betreft de uitvoering kunt u alle kanten met ons op. Wij kunnen alleen het ontwerp en de producten leveren, maar we bieden desgewenst ook begeleiding bij de totale bouw of verbouwing. Natuurlijk doen we alles in overleg met u.

Vrijblijvende afspraak

Wilt u eens met ons van gedachten wisselen over de inrichting van uw salon? Maak dan een vrijblijvende afspraak bij ons in de showroom of in uw zaak. [/toggle]
B&B Hairdesign
Guido's Haarstudio
Hardy's
ROC Mondriaan college
Timeless
Hair Unlimited Zwolle
Joico Opening
Joico Training Facility
Hardy's Tilburg nieuw
Fuente Amsterdam
De Salon in Zevenaar
Lex Hair & Beauty Company
Pure Fession te Laren
Fancees Utrecht

Geef uw toekomst vorm

Wilt u uw kapsalon een unieke uitstraling geven? Broekhuizen Design verzorgt een geheel eigen design voor uw zaak. Wij bieden Italiaanse designproducten van de merken Maletti, Beauty Star en UKI tegen concurrerende prijzen. Nieuwsgierig? Breng een bezoek aan onze showroom in Geldermalsen.
Volg ons: Twitter | Facebook
Copyright © 2013 Broekhuizen Design.