Broekhuizen Design
Lepenwei 5c
4191 PD Geldermalsen
The Netherlands
T 0345 - 581977
F 0345 - 580148
E info@broekhuizendesign.nl

Catalogus

Italiaans
top design

Het assortiment van Broekhuizen Design bestaat uit Italiaans design van topkwaliteit voor iedere kapsalon. Met het alleenrecht in Nederland en de titel Best European Dealer presenteren wij met trots de producten van Maletti, Beauty Star en UKI.

Van standaard en maatwerk interieur tot werkmaterialen die u nodig hebt om uw beroep op een creatieve en professionele manier uit te oefenen, wij helpen u er graag mee.

Ons totale leveringsprogramma bestaat uit een eindeloos aantal producten. Het voert te ver om deze allemaal afzonderlijk op onze site te tonen. Voor al onze merken verwijzen wij naar prachtige internationale sites. Daar vindt u de collecties overzichtelijk gepresenteerd. Alles wat u hier aantreft, vindt u exclusief terug in het programma van Broekhuizen Design.

Bent u op zoek naar aanvulling op een eerder aangeschafte collectie, dan kan het natuurlijk zijn dat deze niet op de site staat vermeld. In dat geval vragen wij u om contact met ons op te nemen zodat wij de mogelijkheden voor u uitzoeken.