Broekhuizen Design
Lepenwei 5c
4191 PD Geldermalsen
The Netherlands
T 0345 - 581977
F 0345 - 580148
E info@broekhuizendesign.nl

Over ons

Make your dreams come true

Wij maken Nederland ieder dag een beetje mooier

Stap binnen in de wereld van luxe en stijl met Broekhuizen Design, dé autoriteit in kappersinterieur. Ik ben Wim Broekhuizen, trotse eigenaar van Broekhuizen Design gevestigd te Geldermalsen. Samen met ons toegewijde team vervullen we dagelijks dromen voor kapsalon eigenaren, niet alleen in Nederland maar ver daarbuiten.

Al bijna een kwarteeuw lang heeft Broekhuizen Design de standaard gezet in de branche, met een verbluffende collectie Italiaans topdesign van gerenommeerde merken als Maletti en Beauty Star. Van elegante wastafels tot stijlvolle kaptafels en verfijnde spiegels, onze showroom van maar liefst 1000 vierkante meter in Geldermalsen is een ware oase van inspiratie.

Stap binnen in onze state-of-the-art Experience Area, waar elke hoek een verhaal vertelt van verfijning en perfectie. Of u nu op zoek bent naar een complete salontransformatie of slechts een enkel interieuraccent, bij Broekhuizen Design vindt u alles wat u nodig heeft voor een ongeëvenaarde salonervaring.

Maar we bieden meer dan alleen producten. Wij bieden een totaalpakket aan diensten, van deskundig advies en ontwerp tot aan volledige bouw- en inrichtingsprojecten. Of het nu gaat om grootschalige renovaties of kleine aanpassingen, wij staan voor u klaar met onze ongeëvenaarde expertise en toewijding.

En dat is nog niet alles. Onze eigen service- en reparatiedienst staat garant voor periodiek onderhoud en reparaties door heel Nederland, zodat uw investering altijd in topconditie blijft.

Kies voor Broekhuizen Design en laat uw salon stralen als nooit tevoren. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de grenzeloze mogelijkheden van luxe en vakmanschap.