Broekhuizen Design
Lepenwei 5c
4191 PD Geldermalsen
The Netherlands
T 0345 - 581977
F 0345 - 580148
E info@broekhuizendesign.nl

Salonontwerp

Gratis advies en ontwerp

Breng leven in je salon met een verfrissende make-over! Bij Broekhuizen Design staan we klaar om je te begeleiden bij elke stap van het proces. Van het in kaart brengen van de nieuwste trends tot het realiseren van je droominterieur, wij zijn er voor jou.

Ontdek onze Experience showroom, waar de laatste trends in kapsaloninterieur tot leven komen. Samen met onze architect creƫren we een gedetailleerd plan en een verbluffende 3D-presentatie van jouw nieuwe salon, helemaal gratis. Van schets tot turn-key, wij nemen de leiding en zorgen voor een naadloze uitvoering.

Laat je inspireren en ontlast jezelf van bouwzorgen. Bij ons krijg je niet alleen advies en presentatie, maar ook de complete realisatie van je droomsalon. Kom langs en geef je salon de make-over die het verdient!

Van schets tot turn-key

Laat ons jouw dromen waarmaken, van schets tot realiteit! Met onze gedetailleerde presentaties en plattegronden, voorzien van alle benodigde informatie, bieden we jou een vrijblijvende kostenbegroting en planning aan.

En het wordt nog beter: we nemen alle zorgen van de bouw of verbouwing van je salon uit handen. Zo kun jij als haarartiest blijven stralen, zonder je druk te maken over de bouwstress. Of het nu gaat om nieuwe waszetels of een complete herinrichting, wij staan klaar met visuele onderbouwingen en expertise.

Kortom, van advies tot turn-key realisatie, wij zijn jouw partner in het verwezenlijken van de perfecte salon.